VEILEDERNE i Barn og Unges Samfunnslaboratorium

Vi er tre forskere som utgjør grunnstammen av veiledere i BUS. Dette er:

Karin Gustavsen, sosiolog og sosionom med lang erfaring fra blant annet praktisk kommunehverdag, ledelse, høyskole og samfunnsforskning. Karin er initiativtaker og leder av Barn og Unges Samfunnslaboratorium. Karin er  førstelektor og forsker ved KoRus-Sør.  Karin holder også mange foredrag, leder seminarer mv. , der sosiale ulikheter i oppvekst og levekår er tema.

Catrine Torbjørnsen Halås er førsteamanuensis ved Universitetet i Nordland som også er tilknyttet Ungdom i Svevet. Catrine har mange års erfaring fra offentlig forvaltning, blant annet fra Fylkesmannen i Nordland. Catrine er særlig opptatt av barn og unges medvirkning. Les mer om Catrine her:  http://www.uin.no/Pages/Medvirkning-med-virkning-.aspx

Lars Opdel er høyskolelektor og dr. stipendiat ved fakultet for lærerutdanning, Høyskolen i Buskerud. Han jobber også med internasjonalisering. Lars har jobbet som forsker i flere år, blant med prosjekter innen oppvekst. Lars er nysgjerrig på alle muligheter som finnes ved bruk av nettet, og har bidratt til å utvikle et konsept for bruk av nettbaserte undersøkelser som vi bruker i BUS. Les mer om Lars her:  http://www.hibu.no/alu/ansatte/?person=larso&tittel=Lars+Opdal+%28H%C3%B8gskolelektor%29&studiested=Drammen.

.

I tillegg har vi kontakt med flere forskere som er aktuelle som veiledere innen ulike temaer. Vi har også et nettverk med forskere i  Norden. Og så har vi kontakt med forskere The Children’s Research Centre (CRC): Children Reashera England.http://www.open.ac.uk/researchprojects/childrens-research-centre/. Dette senteret ble etablert av professor Mary Kellet, som vi er inspirert av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s