Unge Utforskere på Miljø, Klima og Samfunn har formidlet sine prosjekter!

Elever i 7. trinn og 3. trinn ved Østre Halsen Barneskole i Larvik, har jobbet med egne forskningsprosjekter fra høsten 2014. 3. klasse skal fortsette arbeidet fra høsten 2015. Elevene har nå formidlet sine forskningsprosjekter på et arrangement på skolen! De har også lagt det frem for hverandre på en generalprøve! Vi gratulerer så mye med utrolig bra innsats, spennende prosjekter og viktig budskap! Barn og Unges Samfunnslaboratorium skal rapportere til Den Naturlige Skolesekken og Miljødirektoratet om det flotte arbeidet som er gjort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s