Unge Utforskere deler sine erfaringer som forskere!

Unge Utforskere fra Larvik, Lier, Hemsedal, Drammen og Bodø, har nå delt sine erfaringer med å være aktive samfunnsforskere! Ungdommer ved Huseby skole i Saupstad bydel i Trondheim, har delt siner erfaringer med å legge til rette for store medvirkningsprosesser for hele skolen.  Tilsammen er det ca  120 barn og unge som har vært med på erfarings- og læringslaboratorier. Det er Catrine Torbjørnsen Halås ved Universitetet i Nordland og Karin Gustavsen ved Samfunnslaboratoriet, som har hentet erfaringer fra elevene. Vi skal nå skrive en rapport fra dette arbeidet! Det blir en viktig rapport som blant annet skal brukes som erfaringsmateriale i et større forskningsprosjekt om læringsplattformer i skolen. Vi kaller vår tilnærming for

«en spørrende læringsform».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s