Nordisk Ministerråd: Holdbar Nordisk Velferd

Hvordan skal den nordiske modellen videreutvikles og fornyes? Programmet Holdbar nordisk velferd handler om å finne nye og innovative løsninger i Norden. Løsninger som skal bidra til økt kvalitet og likestilling i utdanning, arbeid og helse for Nordens 25 millioner innbyggere. Som ledd i Holdbar Nordisk Velferd, har Nordisk ministerråd blant annet startet et prosjekt om entreprenørskap i utdanninger, hvor målet er å stimulere barn og ungdoms læring, samt forberede dem for morgendagens arbeidsplasser: http://www.norden.org/no/tema/haallbar-nordisk-vaelfaerd/utdanning-og-arbeid-for-velferd/entreprenoerskap-i-utdanninger.
Barn og Unges Samfunnslaboratorium, har deltatt på workshop der ulike strategier og tiltak ble drøftet. 16. og 17. september, avholdes det en konferanse som skal ta for seg både entreprenørskap i utdanning, og andre satsinger innen Holdbar Nordisk Velferd, herunder sosialt entreprenørskap: http://www.norden.org/no/tema/haallbar-nordisk-vaelfaerd/arrangementer/nordisk-konferanse-om-velferd-den-16-og-17.-september
Karin, som er leder av Barn og Unges Samfunnslaboratorium, deltar i en arbeidsgruppe nedsatt av Nordisk ministerråd, som holder på med en kartlegging på området sosialt entreprenørskap. Mer om dette finner du her: http://www.norden.org/no/tema/haallbar-nordisk-vaelfaerd/utdanning-og-arbeid-for-velferd/socialt-entreprenoerskap, og her: http://www.norden.org/no/aktuelt/nyheter/kortlaegning-af-socialt-entreprenoerskab-en-nordisk-vej-til-velfaerd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s