Saupstad og Kolstad bydel i Trondheim kommune hører på ungdommene!

Gjennom valgfaget «Demokrati i praksis – pawprint», har Huseby skole gjennomført to hele dager der alle elevene fikk si sin mening om fire ulike temaer rettet mot utvikling av Saupstad og Kolstad bydel. Prosjektleder er Kristin Tinmannsvik, som også leder valgfagruppen.  De har samarbeidet med Barn og Unges Samfunnslaboratorium og Ungdom i Svevet om å utforme opplegget for «Ung borger og medvirker «. Ungdommenes meninger og forslag samler vi nå i et  et dokument som skal benyttes i et stort områdeløft for bydelen. Se også oppslaget i Adresseavisa 1. februar!  Vi gratulerer med fantastisk medvirkningsprosess.!:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s