Barn og Unge i Risør medvirker!

30 barn og unge i Risør medvirker i utvikling  av idretten i Risør kommune! Det er Pluss Risør og Idrettsrådet i Risør som ønsker å høre hva barn og unge som selv deltar i idrett mener om: Hva som er viktig med å delta  og hva som kan gjøres for at alle barn og unge som ønsker det, kan være med.  Geir Arnesen er prosjektleder, mobil: 99112593. Sammen med Barn og Unges Samfunnslaboratorium gjennomføres i disse dager læringslaboratorier med barn og unge. Vi dokumenterer arbeidet i et notat som Pluss Risør og Idrettsrådet skal bruke i sitt arbeid fremover. Vi gratulerer med spennende og viktig pilotarbeid!:-) 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s