Unge Utforskere Bodø, Sagene og Drammen hos Barneombudet og Redd Barna!

http://instagram.com/p/h0wCnsluVi/#

Et spennende og viktig møte mellom Unge Utforskere og folk som jobber med barn og unge temaer på nasjonalt nivå! Unge Utforskere fra Drammen og Bodø møtte ansatte hos Barneombudet, og sammen med Sagene deltok de også på et seminar i regi av Redd Barna. Fantastiske fremføringer av meget viktige utforskningsprosjekter!  Bodø har vi skrevet om tidligere, de har utforsket trivsel og læring på Bankgata skole. Unge Utforskere i Drammen har utforsket omskjæring av jenter. Og Unge Utforskere Sagene har utforsket mobbing. Se rapporter på her på bloggen. Vi gratulerer Unge Utforskere!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s