Lier er nå i gang med sine prosjekter!

Hovedtema er hvordan voksne,som jobber med barn og unge, skal snakke med barn og unge som de lurer på om kanskje ikke har det så bra. Vi har laget følgende faglige overskrift for prosjektene: » Barn som bekymrer: Hva gjør vi og hvordan gjør vi det?» Det er to skoleklasser, en barnehagegruppe og en ungdomsgruppe som skal få mulighet til å utforske dette tema i samarbeid med oss i Barn og Unges Samfunnslaboratorium, Vi tror at dette vil gi ny og viktig kunnskap som lærere, barnehageansatte, helseansatte og andre som møter barn og unge kan bruke i sin jobb. Det er fagkoordinator i barneverntjenesten i Lier, Even Røren, som koordinerer arbeidet internt i Lier kommune. Her på bloggen vil vi holde dere løpende orientert om dette fantastiske pionerarbeidet!

Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s