Godt Nytt År!

2013! Barn og Unges Samfunnslaboratorium ønsker velkommen til nytt utforskningsår! Nytt av i år, 2013, er at vi også åpner for at du / din virksomhet, kan «bestille» et prosjekt! Om du har et tema du vil se mer på, en idè til et prosjekt etc., og kan bidra til å finansiere dette eller har ideer til hvordan det kan gjøres, så kan vi stille med utforskere og veiledere! Det er barn og unge som er utforskere, så du vil få tilgang til helt unik kompetanse! Ta kontakt med daglig leder, Karin Gustavsen på mail: karin@samfunnslab.no eller mobil 46422897. Vi gleder oss!   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s